воскресенье, 2 февраля 2014 г.

Woon Lee Eun Dzhoannabel

Woon Lee Eun Dzhoannabel
Datlindja: 24 qershor 1988
Malajzi, Sabah, Кота-Кинабалу
https://twitter.com/Joannabelle_Ng
http://www.facebook.com/pages/Joannabelle-Li-Vun-Ng/92360344038

Джоаннабель - Fituesi i konkursit të bukurisë Mis Malajzi 2009/10. I lindur në një familje të Sino-Indian origjinë nga Kota Kinabalu, Sabah. Në këtë moment -. Një model dhe aktore në agjencinë Eelin Mode në Taipei, TajvanMë shumë ...

Комментариев нет:

Отправить комментарий