воскресенье, 2 февраля 2014 г.

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter
Data e lindjes: 26 Maj 1966
Londër, UK
http://www.facebook.com/HelenaBonhaamCarter
Helena Bonham Carter - Aktorja britanike i teatrit, filmit dhe dubbing. Laureat BAFTA, i nominuar gjashtë herë për çmimin "Golden Globe", kandidatin dy herë për "Oskar".

Më shumë ...

Комментариев нет:

Отправка комментария