воскресенье, 2 февраля 2014 г.

Caterina Murino

Caterina Murino
Data e Lindjes: 15 shtator 1977
Itali, Sardenjë, Cagliari
Caterina Murino - aktorja italiane nga Sardenjës. Në vitin 1996 ai përfundoi e katërta në konkursin Mis Italia. U zhvendos në Londër, ku ai ra në dashuri me teatrore dhe vepruese aftësive.

Më shumë ...

Комментариев нет:

Отправка комментария