воскресенье, 2 февраля 2014 г.

Katrina Bushevitsa

Katrina Bushevitsa
Lindur 1991
Letonisë, Riga
Katrina Bushevitsa - modelit letonez. Flokë kafe, sy - blu-jeshile. Lartësia - 180 cm. Parametrat e tjera - 83/60/90. Shoes -. 39

Ana Gonzalo

Ana Gonzalo
Born 1994
DR Kongo
Mis Zaire 2011/2012. Po ashtu fitoi në Miss Fotogennichnost.

Tulip Joshi

dhe i dashuri im ".

Chantal Attard

Chantal
Attard Malta, mosta
http://www.facebook.com/xattard
Chantal Attard - berber dhe të stilit nga Malta. Fituesi i Mis Kombit malteze në vitin 2010.

Yuan Li

Yuan Li
Data e Lindjes: 12 korrik 1973
Kinë, Zhejiang, Hangzhou
Yuan Li - i njohur në Kinë, aktore dhe TV prezantues
.

Marie-France Pisier

Marie-France Pisier
Data e lindjes: 10 Maj 1944
Vietnam, Dalat
Data e vdekjes: 24 prill 2011
Francë, Var, Saint-Cyr-sur-Mer
< br> Marie-France Pisier - aktorja franceze, drejtor dhe skenarist. Fitues dy herë i çmimit "Cesar".

Lena Perov

Lena Perov
Data e Lindjes: 24 qershor 1976
Rusisë, Moskës
Elena Perov - këngëtari rus, TV prezantues, aktore, ish solist i grupit ruse "Liceut" dhe "Amega"
.