воскресенье, 2 февраля 2014 г.

Peyton Lista

Peyton Lista
Datëlindja: 8 gusht 1986
Shtetet e Bashkuara, Maryland, Baltimore
Peyton List - aktore amerikane dhe model, i njohur për rolin e tij si Sterling Jane në seri televizive "Mad Men", seri Nicole Kirby "Mos harroni se nuk do të" dhe puna e saj e hershme, Lucy në Montgomery "Si Botërore Turns".

Më shumë ...

Комментариев нет:

Отправка комментария