воскресенье, 25 ноября 2012 г.

Megan Fox

Data e Lindjes: 16 mund 1986
Vendi i lindjes: Shtetet e Bashkuara
Vendndodhja: Shtetet e Bashkuara
Kombësia: Italianët - 25%, Irlandeze - 25%, Indians - 25%, Franceze - 25%

Megan Denise Fox - aktore amerikane dhe model.Комментариев нет:

Отправка комментария