воскресенье, 6 января 2013 г.

Aliya Mustafina

Data e Lindjes: 30 shtator 1994
Vendi i lindjes: Rusia
Vendndodhja: Rusia
Kombësia: Rusisht - 50%, Tatar - 50%

Aliya Mustafina Fargatovna - gjimnastja ruse, kampioni olimpik në vitin 2012 në ushtrim në bare paralele, argjendi dhe medaljen e dyfishtë prej bronzi në vitin 2012, kampion absolut botëror në vitin 2010, kampion bote në kampionatin e ekipit në vitin 2010, tre herë botës zëvendës-kampion në vitin 2010 në predha individuale; kampion dhe dy herë fitues argjendi në 2010 evropiane, kampion dhe fitues i Kupës së Botës, një kampion të shumta të Rusisë dhe pronari i Kupës së Rusisë, fitues i çmimit "Doe Silver".
Комментариев нет:

Отправка комментария